آیا جراحی بینی دارای عوارض خاصی نیز هست؟ بله، عوارض جراحی بینی به دو دسته تقسیم می شود یك سری عوارضی است كه در عملكرد بینی به وجود می آید و مهم ترین آن همان عوارض تنفسی است.
کوچک کردن بینی یکی از بزرگترین دغدغه هایی است که امروزه اکثریت مردم با آن مواجه هستند اما با روش هایی ساده می توانید بینی خود را تا حدود زیادی به فرم دلخواهتان درآورید.
بررسی ها نشان می دهند استفاده ی مداوم از عینک باعث فرم گرفتن بینی می شود و بینی را به حالت غضروفی در می آورد.
هر چه لبه ی کناری عینک پهن تر باشد بینی بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد.
دانشمندان با بررسی 50 هزار داوطلب دریافتند کسانی که بیش از 10 ساعت در روز از عینک به چشم دارند دارای بینی های کوچکتری هستند.
همچنین تهيه عسل و روغن زیتون و ماساژ آن بر روی بینی کمک می کند تا چربی های ریز پوست بینی از بین برود و بینی تان کمی کوچکتر شود.
عینک آفتابی را در این روزهای گرم تابستان فراموش نکنید و همچنین می توانید از عینک آفتابی برای کوچکتر کردن بینی های خود استفاده کنید البته سایز عینک هم در این مسئله بسیار اهمیت دارد.
زمانی كه بینی عمل می شود معبر هوا تنگ می شود و فرد مجبور می شود مدام از دهان نفس بكشد و همین عاملی است كه شخص دارای صدای تو دماغی شود و به خاطر مشكلات چسبندگی بینی باید به طور مداوم ترشحات بینی را بگیرند. یك سری دیگر از عوارض، به ظاهر بینی برمی گردد، این عوارض هم به خاطر كم برداشتن یا زیاد برداشتن بافت ها به وجود می آید، ممكن است در عمل جراحی پرده های بینی بیش از حد كوچك شده باشد یا غضروفهای نوك بینی بیش از حد كم شود كه باعث ایجاد چالهای عمیق شود.
البته اگر جای بخیه ها نیز تا بالا امتداد پیدا كرده باشد ممكن است ظاهری به بینی بدهد كه مصنوعی به نظر برسد. تجربه نشان داده اكثر بیماران دوست ندارند بینی شان مصنوعی به نظر برسد زیرا یك بینی طبیعی بزرگ در جامعه ما قابل قبول تر از یك بینی جراحی كوچك شده است. از این رو در جراحی بینی باید همواره حداقل دستكاری انجام شود و برای از بین رفتن عوارض نیز باید برداشتن بافتها به حداقل ممكن برسد .
بیتوجهی به این عملکردهای ارزشمند حیاتی چه علائم و عواقبی را در پی خواهد داشت؟ عوارض جراحی بینی - اختلال در عملکردهای حیاتی بینی عواقب ناگواری در سلامت و زندگی افراد و جامعه برجای خواهد گذاشت. تنفس، حیاتیترین عملکرد زندگی است که نتیجه آن رسیدن اکسیژن به بافتها یبدن است. بیحالی خوابآلودگی، کسالت بیحوصلگی و عصبی بودن ممکن است در اثر اختلال تنفسی پیش پدید آید. محرومیت از تنفس بینی، خشکی مجاری تنفسی و ضعف سیستم دفاعی آن را در پی خواهد داشت.
گرفتگی بینی اغلب سبب بروز مشکلاتی در سایر ساختمانهای وابسته مانند درد سینوسی، سردرد یا احساس پری، سنگینی و فشار در ناحیه سر و صورت میشود. اختلال بودائی احساس سرماخوردگی طولانی، خرخر و مشکلات تنفسی حین خواب،علائم دیگر اختلال عملکرد بینی است .
|